مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک بدون پروانه

سلام.
در روستا زندگی میکنم که ملک دارای پلاک ثبتی هست و در آن امتیاز آب و برق و گاز هست و خانه پدرم هم موجود هست.
الان میخواهم بدون پروانه بسازم و نمیخواهم وام بگیرم.( فعلا نمیخوام دیوار کشی عقب نشینی طرح هادی رو انجام بدهم ولی خونه رو میخواهم با همون فاصله از دیوار بزنم) آیا بدون پروانه خانه در داخل بافت دهیار میتونه حکم تخریب بگیرد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونن البته با دستور مرجع قضایی