مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی ملک

سلام. آیا بازپرس پرونده میتواند بعد از نظر کارشناسان دادگستری به نفع شاکی بازپرس منع تعقیب پرونده را بدهد که بنده در سال گذشته در خانه برادرم که آتش سوزی به قدری زیاد بود که به ناچار از طبقه 2 به بیرون پریدم که کمر من شکست و مهره کمر من پلاتین گذاشته شد و بعد از شکایت به شهرداری مربوطه و شرکت سازنده کارشناسان دادگستری شهرداری و شرکت سازنده را مقصر شناختند هر کدام را 40 درصد و 20 درصد هم صاحبخانه را ولی حالا بعد این همه کار و هزینه بازپرس پرونده مواد 4 و 265 قانون مجازات اسلامی منع تعقیب صادر کرده است. حال توضیح دهید چی کار کنم که حق من ضایع نشود؟ ممنون.

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام شما طرح دعوای حقوقی بفرمایید جهت مطالبه خسارات وارده از باب مسئولیت مدنی