مشاوره حقوقی رایگان - گشودن درب به زمین مجاور ملک دیگر

با سلام بنده در روستا خانه قدیمی مورثی از پدرم داشتم که حدود 100 سال قدمت دارد حدود ده سال پیش تخریب و بازسازی کردم و یک باب توالت هم بیرون حیاط بوده که تخریب کردم و زمین آن همانطور خالی بیرون حیاط باقی ماند حال بعد از ده سال همسایه بنده از داخل حیاط مجاور درست در جایی که توالت حیاط قدیمی بنده بوده با خراب کردن دیوار خانه خود اقدام به گشودن درب نموده سوال بنده این است .
1- آیا کار همسایه بنده قانونی هست ؟
2- تکلیف زمین توالت بنده که پشت دیوار حیاط و داخل کوچه بوده و بعنوان پارکینگ استفاده میکردم چه میشود ؟
البته قصد واگذاری آنرا به شورای روستا ندارم .
3- چطور میتوانم زمین جلوی ورودی خانه ام را به تملک درآورم ؟
ضمنا قابل ذکر است که بنده جهت ثابت نمودن ادعای خود اقدام به تهیه استشهاد از اهالی روستا نموده ام و زمین مورد ادعای بنده نیز در طرح هادی ( سبز قابل واگذاری ) ثبت شده است .
با تشکر

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام هیچکس نمیتواند به دیوار خانه همسایه درب باز نماید منع سون استفاده از حق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر. غیر قانونی. است
و شما می توانید شکایت نمایید و ...