مشاوره حقوقی رایگان - مبنای پرداخت دیه

سلام وقت بخیر

بنده در سال 98 تصادف کردم که بعد از مراحل پزشکی قانونی...دی ماه سال 99 رای قطعی من اسفند ماه به اجرای احکام ارسال شد.. چون دادگاه من آمل هست و خودم تهران و بخاطر کرونا و محدودیت های جاده ایی نرفتم بیمه...حال در خرداد 1400 به بیمه مراجعه کردم و کارشناس خسارت به من گفت که دیه ایی که بهت تعلق می گیره بر اساس سال 99 هست چون که رای شما در سال99 قطعی شده...
حال سوال من این است که دیه بر چه اساسی پرداخت میشه ؟ زمان قطعیت رای دادگاه یا زمان پرداخت دیه؟
ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
دیه به نرخ یوم الوصول باید محاسبه و پرداخت شود .
درصورتیکه بیمه دیه را به نرخ روز پرداخت نکند میتوانید با تقدیم درخواست حقوقی مازاد آنرا از مقصر حادثه مطالبه کنید .
موفق باشید