مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین

بنده حدود 4 ماه پیش یک مسافر رو دربست در یک پارکینگ پیاده کردم و رفتم دست شویی برگشتم مثل اینکه در همین زمان مسافر یکی از ماشین ها را خط انداخته و تنها مدرک دوربین پارکینگ هست و در آن مشخص هست خط انداختن ماشین کار مسافر است و کار من نیست اما به من اتهام همکاری زدند و از روی پلاک ماشین مرا احضار کرده اند و مسافر را پیدا نکردند آیا من رفع اتهام می شوم. حکم چه چیزایی امکان داره باشه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله درصورتیکه دلیلی بر انتساب اتهام به شما وجود نداشته باشد از اتهام تخریب تبرئه میشوید .
موفق باشید