مشاوره حقوقی رایگان - خط انداختن روی ماشین توسط کودک همسایه

با سلام پسر همسایه که ده سالشه روی ماشین بقیه خط انداخته حکم این چی میشه ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

خسارت ماشین از اموال پسر همسایه و در صورت نداشتن مال از اموال سپرست ایشان داده می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید.
جهت مطالبه خسارت دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را مشخص کند سپس طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات آن جزای نقدی است دادخواست حقوقی دهید علیه ولی یا قیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرم تخریب است اما با توجه به سن متهم مجازات متفاوت است و صغر سن رافع مسئولیت کیفری است