مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین

روی ماشین من خط انداختن و فیلمشم موجوده اگر شکایت کنم حکمش چی میتونه باشه؟ فقط خسارت و یا زندان هم‌داره؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر از عمد انجام شده باشد ،موضوع وصف مجرمانه دارد. اگر میزان خسارت تا ده میلیون تومان باشد ،صرفا جزای نقدی دارد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. درصورت مشخص بودن طرف مقابلتان از ایشان تحت عنوان مزاحمت و ایراد خسارت شکایت کنید. اصولا ب پرداخت خسارت وارده محکوم میشود در صورت اثبات. مگر موارد دبگر دال بر مزاحمت را مطرح کنید ک مشمول حبس باشد.