مشاوره حقوقی رایگان - ترك منزل

سلام.زوج ، زوجه رو رها كرده ! بعد گذشت ٦ ماه ، بدون اطلاع به زوجه ، از ماه ٦ ماهانه مبلغي به حساب زوجه كارت به كارت كرده، حال خانوم بلاتكليف مانده ، زوج نه حاضر به گفت و گو هست نه جواب تلفن رو مي ده ، فقط مي گه ديگه نمي خوام ش ! ولي هيچ اقدام قانوني هم شروع نكرده ، منزل زندگي هم همين طور مدت يك سال باقي مانده . زوج انتظار دارند كه زوجه تنها در منزل ادامه زندگي بدهد حال وي هم هر ماه مبلغي در حال پرداخت باشه ! زوجه قصد طلاق و شكايت ندارد، از طرفي بلاتكيف مانده ! خودش و خانواده ش هم حتی يك بار هم زنگ نزدن ، فقط از ترس ترك انفاق از ماه شش م شروع به پرداخت ماهانه مبالغی شده، چون از طريق قانوني و دادخواست اقدامي نكردن، فقط خودش هر ماه يه پولي به حساب بنده زده، قابل قبول هست؟ در حالي كه همسرم مبلغ ٥٠ ميليون حقوق بنده دست ش هست، يعني بدهكار هم هست ! (هر ماه از كارت بنده دقيقا حقوق م به كارت ايشون واريز مي شد) مي تونم ادعا كنم اين چندماه كه پول بهم زده بدهي ش بوده؟
ممنون می شم راهنمايی كنيد.

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
نفقه زوجه نسبت به زمان گذشته هم قابل مطالبه است اگر نفقه به میزان کافی پرداخت نشده می توانید مطالبه نمائید و با جلب نظر کارشناس رسمی مهریه و نفقه میزان ان تعیین و همسر شما محکوم به پرداخت خواهد شد همچنین نفقه اتیه، در مورد وجود مطالبات هم در صورت داشتن دلایل و مدارک کافی نسبت به مطالبه آن اقدام نمائید.

پرسشگر :

باسلام. زوج ، تمام شماره ها شو بلك ليست قرار داده ، در محل كار هم سپرده بگن نمياد ! در چنين شرايطي چه دادخواستي مي توانم بدهم نزد دادگاه؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری ومهریه دردادگاه محل خود بدهید و زوج را مجهول المکان معرفی کنید ، رسیدگی و حکم غیابی صادر میشود ،درخصوص مطالباتتان هم به همین نحو حساب میشود

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

مهریتونو بزارید اجرا
ضمنا با توجه به ترک منزل و در عسر و حرج قرار گرفتن نیز میتونید دادخواست طلاق بدید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.ترک منزل بیش از شش ماه امکان استفاده از عسروحرج در دادخواست طلاق به درخواست زوجه را فراهم میکند.درضمن امکان مطالبه نفقه گذشته ومهریه هم وجود دارد