مشاوره حقوقی رایگان - ترك منزل زوج

باسلام. شوهرم ١سال خونه رو رها كرده، تمام شماره ها رو هم گذاشته بلك ليست، هيچ اقدامی هم نمی كنه، فقط ماهی به عنوان نفقه پول می زنه، به جز راه قانونی طلب حق و حقوقم، چه كاری می تونم انجام بدم ؟ چون من دنبال پول يا جدايی نيستم !

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

همسر شما وظیفه پرداخت نفقه شمارا دارد ، اگر شش ماه بگذرد و به منزل مراجعه نکند برای شما حق طلاق ثابت میشود

پرسشگر :

سلام. ممنون بابت پاسخگويي شما ، بله متوجه شدم ك حق طلاق دارم ولي قانون خيلي جاي درو داره متاسفانه ، ما مي تونيم بدون راه قانوني و دادخواست استرداد جهيزيه ، اسباب و وسايل رو از منزل م با دريافت رسيد از شوهرم جمع كنيم و ببريم ؟ ؟ ؟ در واقع مراحل قانوني رو طي نكنيم

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

ترک منزل خودش مصداق ترک انفاق است...
از طرفی ترک منزل بیشتر از 6 ماه از موجبات تحقق حق طلاق برای زوجه هم هست

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

قانون برای ترک منزل
مرد فکری نکرده

پرسشگر :

باسلام ممنون از پاسخگويي تون ، دادخواست تعيين تكليف زندگي ، در شرايطي كه زوجه را به مدت يك سال رها كرده چقدر زمان ميبره؟ تا دادگاه تشكيل بشه

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.از آنجا که ، عبارت نشوز برای مردان نیز به کار رفته،در محاکم قضایی فرصتی برای زنان وجود دارد که در صورت نشوز شوهر
که مواردی چون ترک منزل یا امتناع از برقرار روابط زناشویی را شامل می شود او را ملزم به تمکین کنند.همچنین یکی از مواردی که زن را دچار عسر و حرج می کند ترک زندگی توسط شوهر حداقل به مدت شش ماه متوالی یا 9ماه متناوب بدون عذر موجه است که از موارد درخواست طلاق از جانب زوجه محسوب میشود.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

ترک منزل بیشاز شش ماه از مواردعسرحرج می باشدوزوجه می تواندازدادگاه درخواست طلاق نمایید