مشاوره حقوقی رایگان - رهن و اجاره ملک در دست ورثه

سلام همسر من یکسال پیش فوت شدند و خانه مسکونی که در آن ساکن هستیم با نام ایشان بوده پس از فوت ایشان خانواده شان (پدر و مادرشان) جهت اذیت کردن تکلیف را مشخص ننمودند و تهدید به شکایت و دادگاه کردند اینجانب یک دختر هم دارم در انحصار وراثت من و دخترم 4 دانگ و خانواده همسر مرحوم 2 دانگ سهم دارند در حال حاضر من و دخترم در این خانه ساکن هستیم حال پس از یکسال تصمیم به ازدواج گرفته ام و قصد تخلیه منزل و رهن و اجاره منزل دیگری را دارم آیا می توانم سهم خود و دخترم را به کس دیگری اجاره یا وکالت دهم و اگر خانواده همسرم بخواهند از طریق قانون اقدام کنند می توانند مستاجر من که وکالت نامه دارد را از منزل بیرون نمایند

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
به جهت اینکه ورثه هستید ودر ملک شریک محسوب میشوید ،درصورتیکه بدون اذن دیگر ورثه اجاره بدهید میتونن متصرفین رو بیرون کنند.