مشاوره حقوقی رایگان - آیا نداشتن کد رهگیری در مبایعه نامه آن را فاقد اعتبار می کند و نحوه ثابت کردن دست بردن موجر در مبایعه نامه

باسلام. ما ملکی را به مدت سه سال است رهن کرده ایم که متاسفانه به علت اشنا بودن موجر وقتی پرسیدیم کد رهگیری دارد فرمودند بله و ما پیگیر نشدیمو حال در سال سوم تمدید قرارداد بعد از تنظیم مبایعه نامه متوجه شدیم ایشان بندی مربوط به توافق طرفین برای نداشتن کد رهگیری را بدون هماهنگی با ما در متن مبایعه نامه وارد کرده و بعد از سه روز آن را به ما داده. میخواستم بدانم چجوری میتوانم شکایت کرده هم بخاطر دست بردن در مبایعه نامه هم به خاطر نداشتن کد رهگیری زیرا متاسفانه موجر بعد از اذیت های فراوان به علت فهمیدن نیاز ما برای نگه داشتن خانه هر بدقولی که دلش میخواسته کرده و خودش هم املاک دارد و این مبایعه نامه را در همین املاک تنظیم کرده. حال میگوید که امسال یکی از انباریها را هم میخواهد اما چیزی در این سه سال در متن مبایعه نامه قید نکرده و می گوید باید تخلیه کنیم اما ما تا سال دیگر قرارداد را بستیم. میخواستم بدانم باید چکار کنیم که ضمن نگه داشتن عین استجاره تا پایان مدت قرارداد هم هزینه هایی که برای خانه کردیم که در حیطه مسئولیت موجر است و تسویه نکرده هم جعل کردنش را اثبات کنیم. ممنون میشوم پاسخ دهید ما در این سه سال خیلی سختی کشیدیم و چوب اشناییت و بدقولی موجر قرار گرفته ایم و همچنان مجبوریم تا اخر خرداد 1400 بمانیم و حتی مبایعه نامه هم تنظیم کردیم برای امسال. ضمنا ایشان در دو مبایعه نامه ی قبلی بندی اضافه نکرده مربوط به کد رهگیری ایا این اسناد برای اثبات جعل مبایعه نامه ارزش و اعتبار دارد. حتی نوشته که خانه را امسال رنگ کرده تحویل دادیم :)) ممنون از وقت شما برای خواندن این متن

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

آیا دراجاره نامه مدت سه سال قید شده؟اگر قید شده موجر حق تخلیه ندارد