مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی افت ماشین

با سلام و درود
برای افت ماشین درخواست تامین دلیل دادم بعد از کارشناسی مبلغ مورد نظر بسیار پایین بود به طوری که طبق تخمین نمایندگی مبلغ 10 میلیون و طبق تخمین افت ماشین توسط بنگاه 15 میلیون اعلام گردیده ولی کارشناس مبلغ
3میلیون بیشتر نظر نداده
اولا بر چه اساس و فرمولی محاسبه میکنند؟
دوما امکان استفاده از کارشناس از مناطق دیگر کشوری وجود دارد؟
سوما راهی به غیر از اعتراض به نظر کارشناس وجود دارد؟ (منظور کارشناس سه نفره)
ممنون میشم راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

می توانید در صورتی که تامین دلیل باشد مجددا دادخواست تامین دلیل دیگر به شورا بدهید تا کارشناس دیگری هم موضوع را کارشناسی بفرماید