مشاوره حقوقی رایگان - قانونی ماشین موتور تعویضی

با سلام.
من یک پاترول مدل 71 بصورت وکالتی خریداری کردم (وکالت فروشش رو دارم) مشکلش که باعث شد نتونم تعویض پلاک کنم و سند بنام خودم بزنم این بود که موتور ماشین عوض شده و موتو ماشین تویوتا 2اف روش گزاشتن. خواستم ببینم اصلا ممکنه با همین موتور مجوز بگیرم یا حتما باید موتورش عوض بشه با موتور پاترول. و اگه اقدام کنم برای اینکه مجوز بگیرم چقدر جریمه شمالم میشه و اینکه چقدر زمان میبره و چقدر باید ماشینو تو پارکینگ بخوابونم. و کجا باید مراجعه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر موتور تعویض شده بدون مجوز _علاوه بر جزای نقدی می تواند حبس در بر داشته باشد مگر دادگاه احراز نماید که شما این کار را نکرده اید مثلا مالک قبلی این کار را کرده باشد