مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند (موضوع سند مالی است) استرداد مال (منقول)

بنده با یکی شریک بودم خرید و فروش ماشین میکردیم
ما رفتیم یه خودرو بخریم ایشون پسند نکرد ولی من بهش گفتم شما پول ماشین رو به من قرض بده من ماشینو بردارم و بعدا تسویه میکنم باهات (هنوز تسویه نکردم البته ایشون پول نمیخواد بعد 2ماه ادعای مالکیت ماشینو بصورت لفظی داشت) اونم کارت کشید به حساب فروشنده ماشین و من سند رسمی در دفترخونه زدم به نامم و ایشونم تو دفترخونه کنارم بود (ولی انکار میکنه) و تعویض پلاک هم کردم به اسم خودم.
بعد 1/5 سال ماشین رو از من امانت گرفت و برنگردوند من شکایت خیانت در امانت کردم که در دادسرا قرار جلب دادرسی صادر شد براش ولی در دادگاه کیفری دو گفت ماشین اصلا دست من نیست (دروغ گفت) کلی هم شاهد اورد دادگاه البته منم دو تا شاهد داشتم.
فعلا دادگاه کیفری حکمی نداده.
چن روز بعد دادخواست دادن مبنی بر
ابطال سند (موضوع سند مالی است) استرداد مال (منقول)
من قبلا 2تا ماشین به اسمم بود که پولشو ایشون داده بودن ولی سند رو به اسم من میزدن ولی فروختنی من سند رو به اسم خریدار میزدم, البته من تو ماشینا شریک بودم ولی مدرکی بابت شراکتم ندارم،
ایشون هم 3-4 تا ماشین قول نامه ای خرید و فروش کرده که بنده تو اون ماشینا سهم داشتم.
اینا تو دادگاه گفتن ما عرف معامله هامون اینجوری بوده که پولو ما میدادیم ولی سند رو میزدیم به‌اسم ایشون (یعنی من)
حالا میخوام بدونم اینا میتونن منو ملزم به تنظیم سند کنن؟
میتونن حکم ابطال سند بگیرن یا نه
ممنون
یا فقط میتونه پولشو طلب کنه از من؟ من‌تو دادگاه انکار نکردم که قرض گرفتم پولو

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

اگر پول بحساب ریخته و مدرک داره قانون میگه مبیع مال کسی هست که پول داده اگر مدرک نداره که ثابت کنه نمی تونه