مشاوره حقوقی رایگان - اذیت پدر توسط پسر بالای 18 سال

پسری دارم که 21 ساله است و بیکار و با اخلاق نامناسب که در خانه باعث اذیت و آزار رساندن به بنده که پدر خانواده هستم و بازنشسته و سکته قلبی هم کرده ام و کلا دچار مشکل قلبی هستم میشود، حرف شنویی ندارد و حتی تهدید هم میکند. خواستم ببینم چه راه حل قانونی دارد که خدایی ناکرده کار به جای باریک کشیده نشود

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به مشاوره خانواده مراجعه کنید چراکه اقدام قضایی مشکلاتتان را افزایش می دهد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

برای اینکه ایشان را تأدیب کنید به 110زنگ بزنید یابه اورژانس اجتماعی