مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریدم

سلام و خسته نباشید من یه پراید مدل 83 خریدم ب قیمت 40 میلیون که بنگاه دار گف بی رنگه دوتا کف دست رنگ داره و شاسیا سالمه ضبطو باند داره و دزدگیر ک گفت فقط ی کمک عقب خرابه امروز نشون دادم ب کارشناس گفت کاپوت و گلگیر تعویض صندق و دو درب جلو رنگ دزدگیر و ضبط و باند هم کار نمیکنه شاسی جلو هم جوش داره و کفی صندق عقب هم فشار داشته صاف شده تو قولنامه نوشته عقب جلو پلمپ و اینکه بدون اینکه من باشم امروز صبح سند بنامم زدن میگن ماشینو پس بیار خرج سندو بده و کمیسیونی ک دادی بهت نمیدیم خودشون گذاشتن کارواش 200تومن اونم نمی‌خوان بدن پول کار شناسم ندن من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

اکبر شهبازی

اکبر شهبازی :

بهتره توافق کنید در غیر اینصورت باید تشریف ببرین دادگاه برای خیار عیب تشکیل پرونده بدین

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دادخواست خیارعیب بامطالبه خسارت بدهیدهرچندتوافق بهتره.ظریفی09121022422تهران