مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد يا پس گرفتن ماشين

سلام ماشين ليزینگی داشتم به خاطر اين مريض شدم نتونستم چك ماشين پاس كنم فروختم به يه آقای به خاطر پيش كه بايد ميكرفتم به جاش ماشين ارزونتر گرفتم ماشينش بدرد من نميخورد بعد٣ماه پس دادم به من چك داد چكش پول نشد الان فراريه هرچی تماس ميگيرم سندش با قولنامه فسخ كنم امروز فردا ميكنه الانم شركت ماشين ميخواد بزاره مزايده زياد وقت ندارم ماشين نگيرم زياد خسارت ميبينم به من قولنامه نداده بود چکاركنم ماشينمو پس بگيرم خواهش ميكنم زودتر راهنمايم كنين پولشو اماده كردم ميخوام دربيارم ميترسم دردسر بشه ممنون ميشم زودتر بگيد.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

جهت پاسخ ساعت 4 به بعد تماس بفرمائید چند سوال لازم است جهت پاسخ دقیقتر از شما بشود