مشاوره حقوقی رایگان - فروش واحد آپارتمان قبل از تسویه حساب کامل با فروشنده

با سلام، یک واحد آپارتمان فروخته ام و سند نیز هنوز به نام اینجانب می باشد با توجه به اینکه خریدار از پرداخت باقیمانده ثمن امتناء کرده و تسویه کامل با اینجانب ننموده است و در همین حین خریدار اقدام به فروش واحد مورد نظر با مبایعه نامه به شخص دیگر نموده است، آیا تا زمانی که خریدار با فروشنده تسویه حساب کامل نکرده است از نظر قانونی می تواند واحد مورد نظر را به شخص دیگری بفروشد ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می تواند شماهم میتوانید دعوای مطالبه ثمن مطرح کنید