مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و جانبازی

باسلام و عرض خسته نباشید من سرباز ناجا هستم چندوقت پیش حین خدمت با موتور سازمانی ناجا بودیم که داشتیم میرفتیم ماموریت تصادف کردیم و مقصر هم ماشینی بود که به ما زده آمبولانس اومد مارو برد و خلاصه 5ساعت بعدشم مارو آوردن خونه بعد من رفتم ام آر ای گردن و کمر و زانوهام رو گرفتن که دکتر پزشک قانونی گفت مینیسکای هردو زانوت پاره شده
و دکترای درمانگاه ناجا هم گفتن که دیسک گردن و کمر خفیف گرفتی و ضربه دیدگی مهرهای گردن و کمر گرفتی و مینیسکای پاهاتم پاره شده مینیسک داخلی آیا میتونم اقدام کنم برا جانبازی یا غرامت بگیرم چقدر تعلق میگیره بعدشم غرامت برا من الان اهمیتی نداره چون به دردم نمیخوره آیندم وقتی به فنا رفته که نمیشه کار سنگین انجام داد دیگه مثل قبلم نمیشه دوباره نمیتونم ورزش کنم اگه عمل هم کنم مینیسکامو دربیارم پنج سال بعد ارتروز پا میگیرم و آیندم به فناست کلا
سوال دوم من تو آموزشی بودم که چندروز آخر آموزشی واریکوسل گرفتم و اومدم حین خدمت اونهم تقریبا دوماه پیش دویدم دنبال متهم که با توجه به فعالیتایی که از ما میکشیدن روزی 11 الی 13 ساعت رو موتورو 4 الی 6 ساعت سرپا وایستادن زمینه ساز این شد و واریکوسلم گریدش سه شده و باتوجه به این که من الان شاید اهمیت نداره چهارماه دیگه خدمتم تموم باوجود این مشکلات چیکار کنم جایی بخوام استخدام بشم نمیشه چیکار کنم عمل هرکدوم از اینا چقدر هزینه داره جدا میتونم برا جانبازی کاری کنم چکارهایی میتونم بکنم تشکر میکنم اگه کمکم کنید.