مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن برگه عدم حضور

سلام وقتتون بخیر بنده یه معامله ای اپارتمان انجام دادم بعنوان فروشنده که بعدا متوجه شدم دلال بودن زمان دفترخونه شدش خریدار پولش اماده نبودش یه مقدار از مبلغ که وام بودش برای فک رهن بودش به بنده دادن کارای فک رهن انجام بدیم پشت مبایعه نامه هم قید کردیم که پس از انجام کارای رهن بریم دفترخونه برای بقیه مبلغ که صد تومنه بود بگیرم ازشون ولی تاریخ نزدیم بدش که کارم انجام دادم دفترخونه به من برگه ای برای عدم حضور ندادن و من مدارک کلا گرفتم ازشون به خریدارم گفتم معامله فسخ میکنم الان برای اقدام این کار چه بکنم ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه شرطی برای فسخ معامله قرار ندادید براحتی امکان فسخ نیست،مگر توافقی اقدام به اقاله(فسخ) کنید..