مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اموال مصرف شدنی بعد از بهم خوردن نامزدی

سلام علیکم. ببخشید ما برای یک دختر که قصد ازدواج داشتیم براش خیلی لباس گرفتیم نزدیک به چندین میلیون لباس و پول براش کارت به کارت کردم . اما بعد از مدتی خانواده عروس این وصلت را بهم زدند . اما آن ها پول لباس ها و .... که برای آن دختر گرفتیم را ندادن .. آیا امکان گرفتن عوض این اموال و لباس ها وجود داره ؟ میشه شکایت کرد و پول لباس و .... رو ازشون بگیرم ؟؟ چون ما این وسایل را به این قصد ازدواج براش گرفتیم نه چیز دیگه ای حالا که این وصلت تمام شده آیا میتوان مطالبه پول لباس ها کرد ؟؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سیده کوثر قریشی لاریمی

سرکار خانم سیده کوثر قریشی لاریمی :

خیر اموال مصرف شدنی فقط در صورتی که عینشان موجود است البته طبق ماده 1 قانون مسولیت مدنی می توان از کسی که بدون دلیل موجه نامزدی یا عقد را به هم می زند خسارت گرفت