مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اموال بعد از بهم خوردن نامزدی

سلام. بنده به قصد خواستگاری دختری مراجعه کردم ولی بعد از مدتی این نامزدی بهم خورد اما وسیله های ما را پس ندادند. از جمله طلا ها و پول هایی که برای آن ها واریز کردیم و خیلی لباس برایش خریدم . آیا من میتونم با شکایت کردن قیمت و عوض لباس ها رو بخوام .. یعنی اینکه اون ها این وسایل مصرف شدنی را استفاده کردند ولی پول لباس و .... رو پس ندادند آیا میتوان با شکایت کردن مطالبه وجه کرد ؟؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

شرایط استرداد هدایای نامزدی هدایای مصرف شدنی نامزدی استرداد هدایای نامزدی هدایای نامزدی استرداد هدایا