مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام وخسته نباشید خدمت همه ی وکلای محترم، ما هشت خواهر و یک بردار هستیم که پدر و مادرم حدودا 10 سالی هست که با برادرم زندگی میکنن که پدرم دو سال پیش فوت کرده پدر و مادرم قبلا در روستا زندگی میکردن که برادرم امدن هر چی گوسفند و گاو و بز اینها داشتن فروخته و اینها رو هم برده شهر که باهم زندگی کنن که پدرم بعد رفتن به شهر مریض شد و در اواخر دیگه کسی رو هم نمیشناخت و پدرم هر چی ملک تو روستا داره برادرم از قرار دو تا قولنامه داره دستش حالا یکی را رو کرده و با توجه به اینکه زمین های روستا در طرح سد سازی افتاده رفته زمین های که تو طرح افتاده بود همشو فروخته و یک قطعه برای خواهرهاش گذاشته و اونم میگه که اگه با خوشی تمام بشه (یعنی میگه شما به من کاغذ بدین که همه ی حق و حقوقتونو گرفتین تا من اون یک قطعه زمینو بدم بفروشین) میخاستم بدونم ماها چگونه میتونیم حق و حقوقمونو از برادرمون بگیریم ما چطور میتونیم ادعا کنیم که اون قولنامه صوری هست یعنی در واقع قولنامه را در بنگاه نوشتن ولی در عوض اون همه زمین ها پولی از طرف برادرم به پدرم پرداخت نشده فقط بخاطر اینکه دختر ها نتونن حقشونو بگیرن برادرم با زرنگی این کارها را کرده، در صورت امکان راهنماییم کنین خیلی ممنون.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

باید اقامه دعوی بطلان کنید. به دلیل پیچیده بودن قضیه حتما نیاز به وکیل دادگستری هست.