مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

با سلام. بعد از نوشتن قولنامه و امضاء شركا و مستاجر با تعهدات در قولنامه در تاريخ ٦.٣.١٤٠٠ به املاک گفتم بيا فاكتورها رو هم با مستاجر بيار تا صورتجلسه كنيم و در ضمن قرار ما اول هر ماه پرداخت كرايه بوده است. مستاجر ميگوید خونه اي كه در آن نيومدم رو اجاره بدهم و خلاصه طبقه پايين منزل ما آمدند و املاک گفت قرارداد رو آورديد و گفتم بله روي ميز هست. بفرماييد سر ميز نشستيم و فاكتورها رو مستاجر آورد كه همه دست نويس و بدون مهر بود. داشتيم سر اين موضوع صحبت ميكرديم كه املاكي گفت آب خنک ميشود بياريد من هم رفتم طبقه بالا و برگشتم ديدم در قولنامه چيزي اضافه شده بالاي امضا من و مادر و خواهرم به اين متن ""در تاريخ ٦.٣.١٤٠٠طرفين در مكان مورد اجاره حضور پيدا كردند و مستاجر فاكتورهاي متعددي براي عمليات اجرايي و متريال نشان داد و تحويل موجر گرديد و طرفين با هم از قبل آشنا بودند و املاك فقط كاتب بوده و هيچ مسئوليتي ندارد. من گفتم اين ها چي هست نوشتي و گفت اين فاكتور ها اين هم قرارداد و من هم كه كاتب بودم غير اين كه نبوده است. من هم گفتم فاكتورها براي من قابل قبول نيست. كارشناس بياد اين ها رفتند و من هم قولنامه رو كه اضافه شده بود رو خوندم اما دقت به اين موضوع اصلا نكردم تاريخ تنظيم ٢٥.١٢.٩٩ و تاريخ تحويل كه ١٠-١٢ روز تخمين زده شد و كليد رو ٢٧.١٢.٩٩ براي تعميرات مستاجر گرفت و تاريخ ٩.١.١٤٠٠ تاريخ شروع قرارداد ثبت شده بود الان تاريخ تغيير كرده به ٩.٢.١٤٠٠ و سوال من از شما بزرگواران من چگونه فسخ كنم و مستاجر نه به طور كامل به تعهداتش عمل كرده بابت رهن و نه اجاره بها را تا تاریخ ٨.٣.١٤٠٠ داده بود كه از شانس بد پول او به خاطر فرسوده شدن كارت بنده و كارايي ندادن كارت از طرف خود بانک گرفته شده و قرار شد كارت جديدي به بنده بدهند و پول به حساب مستاجر برگشت شد و بانک با تماس با ايشان و شرح اين موضوع راحت پول عقب افتاده را به حساب آن ها برگشت كرد.
اولاً بنده ميتوانم فسخ قرارداد مبني بر جعل كنم كه تاريخ تحويل از ٩.١.١٤٠٠ به ٩.٢.١٤٠٠ تغيير كرده و متني اضافه شده با تاريخ ٣.٦.١٤٠٠ نوشته شده در بالاي امضا هايي كه ٢٥.١٢.١٣٩٩ شده براي جعل و فسخ قرارداد به وكيل متخصص نياز دارم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر متن نوشته شده بعد از مدتی تغییر ایجاد شود ،بله امکان اثبات جعل وجود دارد . اگر بابت عدم پرداخت اجاره بها قصد تخلیه دادید می توانید اقدام نمایید