مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام، پنج ماهه مستاجر یک خانه ای هستیم،مهاجریم و قصد برگشت به استان خودمون رو برای زندگی داریم، میخواستم بدونم بعد از اینکه شش ماه از قرارداد گذشت ما میتونیم بدون خسارت قرارداد رو فسخ کنیم؟یا اگر قرار به دادن خسارت هستش چقدر باید پرداخت کنیم؟یا کلا شرایط برای فسخ این قرارداد چطوریه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد اگر حق فسخ شرط نشده باشد قابل فسخ نیست و در صورت توافق و یا وجود حق فسخ اجاره یک ماه طبق عرف پرداخت می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستاجر در هر زمانی میتواند منزل را تخلیه و قرارداد را فسخ نماید ولی باید یک ماه قرارداد اجاره بیشتر به موجر بپردازد ( طبق بند 6 قراردادهای اجاره )

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن اجاره نامه شما دارد می توانید تماس بگیرید و آن را جهت بررسی بفرستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق فسخ پیش بینی شده باشد امکان فسخ با پرداخت یکماه اجاره اضافه می باشددر غیر این صورت امکان اقاله می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بسته ب توافق دو طرف دارد .اگر خلاف مقرارت و نفع دو طرف باشد قابل پیگیری است . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق فسخ پیش بینی شده باشد میتوانید فسخ کنید در غیر اینصورت خیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام اگر قرداد پنج ماهه دارید. برای یک ماه اضافه ماندن باید اجاره یک ماه را ب موجر پرداخت نمایید یا طبق توافق. در صورتی ک قرار یک ساله است هر زمان میتوانید فسخ کنید اما در صورتی ک دلیل قابل قبول براد فسخ ندارید باید طبق انچه ک در قرار داد نوشته شده است را پرداخت کنید. فسخ بدون خسارت فقط در صورت توافق دو طرف و یا داشتن دلیل منطقی می باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد
می توانید فسخ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون قرارداد تا پایان مدت الزام آور است باید توافقی عمل کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بستگی به مفاد قرارداد دارد میتوانید باصاحب ملک توافق کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

حمید عبادی

حمید عبادی :

سلام
قرارداد شما باید مشاهده بشه تا در موردش اظهار نظر کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حق فسخ پیش بینی شده باشد میتوانید فسخ کنید در غیر اینصورت خیر