مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد از طرف مستاجر

سلام
بنده ملک مسکونی رو به قرارداد 1 سال از شخصی اجاره کردم ولی بعد از 3 ماه مشکل مالی برام پیش آمد و به صاحبخانه اطلاع دادم که توان پرداخت اجاره را ندارم و می‌توانید مستاجر دیگری پیدا کنید و پول رهن بنده را پس بدهید؟ ایشان هر مستاجر میاد برای خونه بهانه میگرند و قبول نمی‌کنند و هر روز که می‌گذرد به ضرر بنده هست لطفا راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراردادتان یکساله هست باید موعد ان تمام شود تا پول رهن را برگرداند . مگر انکه با هم توافق کنید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با توجه به اصل لزوم قرادادها و انجام تعهدات صاحب خانه شما ملزم به جایگزینی مستاجر تا پایان مدت اجاره نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید منتظر بمانید در غیر اینصورت باید مطابق قراداد عمل کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه چاره ی دیگری به جز توافق با مالک ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید خانه را تخلیه نمایید

و از زمان تخلیه ، دیگر لازم نیست که اجاره بها پرداخت نمایید

و برای مبلغ رهن خانه ، باید دادخواست اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجاره عقد بازم هست وشما باید صبر کنید تا یکسال تمام شود مگر اینکه با موجر توافق منید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام قرارداد اجاره تا پایان مدت اعتبار دارد مگر با توافق طرفین فسخ شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد وگرنه لازم الاجراست.
باید کدخدامنشانه موضوع را فیصله حتی المقدور

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بنظر قرارداد قابل فسخ نیست البته نیاز به بررسی مدارک دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اظهار نامه قانونی به ایشان ابلاغ فرمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در این مورد باید به توافق برسید و همکاری کنید. مفاد قرارداد لازم الاجراست.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ابتدا از طریق اظهارنامه موضوع را رسما ابلاغ کنید. وسپس سعی درحل وفصل موضوع بصورت توافقی نمایید. وجهت جایگزین شدن مستاجر با موجر همکاری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قرارداد اجاره عقد لازم است شما نمی توانید فسخ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر موجر مطابق مفاد قرارداد اجاره عمل نمی کند از طریق اظهارنامه به وی تذکر قانونی دهید و سپس اگر پاسخگو نبودند از طریق شورای حل اختلاف واقع در محل ملک مذکور اقدام به تخلیه کرده و پول خود را دریافت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تخلیه و تامین دلیل و مطالبه وجه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا در قرارداد اجاره شرایط فسخ قید شده است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا مالک تکلیفی به قبول مستاجر جدید ندترد و اقاله قرارداد کاملا توافقی ست

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

تا پایان قرارداد باید پایبند به قراردا باشید دوستانه حلش کنید و خودتون اگر مورد مناسب سراع دارید جایگزین خودتون کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به قرارداد باید تا انقضای آن تامل بفرمایید اجاره عقدی است لازم مگر آنکه شرطی دراین خصوص در آن درج شده باشد ویا اینکه توافق دیگری نمایید
خودتان مستاجر معرفی نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر در قرارداد پیش بینی تخلیه پیش از موعد شده میتوانید طی اظهارنامه ای به موجر اعلام نمایید . و اگر چنین موردی پیش بینی نشده میبایست تا پایان مدت قرارداد صبر کنید . مگر اینکه با موجر به توافق برسید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

موجر وظیفه ای ندارد قبل از موعد با شما موافقت کند برای تخلیه