مشاوره حقوقی رایگان - زمان اعلام تغییر آدرس کارخانه

در تاریخ 1396/06/01 آدرس کارخانه تغییر کرده در صورت جلسه مجمع عمومی فوق العاده باید در چه تاریخی تشکیل شود؟

پاسخ ها :

وحید مرزبان

جناب آقای وحید مرزبان:

با سلام
از زمان تغییر آدرس کارخانه که تاریخ 1396/06/01 می باشد در صورت تمایل به پیگیری امور کاریتان با این شماره تماس حاصل نمایید:09194946266 بنده می توانم کمکتان نمایم.

یک وکیل

با سلام در صورتی که آدرس مرکز اصلی شرکت که در اساسنامه قید شده تغییر کرده نیاز به اعلام آدرس و تغییر اساسنامه دارید در غیر این صورت خیر.
توجه داشته باشید آدرس کارخانه ملاک نیست ملاک آدرس دفتر شرکت یا مرکز اصلی امورات اداری شرکت است که ممکن است با آدرس کارخانه متفاوت باشد.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
ایا محل شرکت و اقامتگاه ان هم به تبع ادرس کارخانه تغییر یافته و یا اساسا ادرس شرکت و کارخانه یکیست؟
چون در صورتیکه منظور از تغییر کارخانه تغییر محل شرکت باشد ابتدا میبایست این موضوع در مجمع عمومی فوق العاده با رعایت تشریفات قانونی به تصویب برسد و سپس نسبت به تغییر اقدام نمود نه اینکه ابتدا محل شرکت تغییر نماید و پس از ان نسبت به تشکیل مجمع عمومی فوق العاده اقدام نمود.
ضمنا در ارتباط با نوع شرکت نیز توضیحی ارایه نفرمودید
و ضمنا نفرمودید که ایا اختیار تغییر ادرس به هیات مدیره هم واگئار شده است یا خیر
در صورت نیاز با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید