مشاوره حقوقی رایگان - فوت وثیقه گذار

با سلام و دعای خیر
پرونده ای در سال 1385 موضوع مواد مخدر تشکیل میشود و با قرار وثیقه 100 میلیون تومان متهم از زندان آزاد میشود با این توضیح که پرونده به دلایل پیچیده ای اعم از بازداشت غیر قانونی و دریافت رشوه از سوی عوامل نیروی بسیج که از ناحیه آنان مراتب دستگیری و تشکیل پرونده صورت گرفته بود که خود جای بحث دارد که صرف نظر از این
1- قبل از احضار متهم برای رسیدگی به پرونده وثیقه گذار فوت نموده هست
2- از سال 85 تا کنون که بیش از 12 سال گذشته رای دادگاه صادر نگردیده
3- وثیقه کماکان به قوت خود باقیست
حال لطفا راهنمایی فرمایید ؟
1-چه اقدامی برای خاتمه پرونده میتوان صورت داد
2- با فوت وثیقه گذار چطور وثیقه را میتوان آزاد نمود و فک وثیقه کرد
ضمنا پرونده مطروحه در دادگاه انقلاب تهران بوده و تمایل دارم در صورت پیشنهاد راهکار با دلایل توجیحی وکیل اختیار کنم

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

به استناد ماده 234 ق ایین دادرسی کیفری در صورت فوت وثیقه گذار وثیقه ازاد خواهد شد
تعلل قاضی در صدور حکم از مصادیق بارز تخلف ایشان میباشد