مشاوره حقوقی رایگان - در صورتی که شاکی پرونده مربوط به کتک کاری رضایت ندهد چه مشکلی پیش خواهد آمد؟

بنده با شخصی به دلایلی دست به یقه شدم و به صورت طرف سیلی زدم. از من شکایت شده و در گزارش پزشکی قانونی کبودی گردن و کبودی مچ پا نوشته شده است. شاکی می گوید من دیه نمی خواهم و رضایت هم نخواهم داد تا به زندان بروی. در صورتی که دعوای ما فقط باعث کبودی شده و هیچ زخمی درکار نیست. ضمنا شاکی ادعا دارد که من او فحاشی کرده ام و من هم در اظهارات خودم نوشتم او به من فحاشی کرده است. ضمنا شاکی برای سیلی خوردنش و فحاشی 2 شاهد دارد بنده نیز شاهد دارم که فقط سیلی زدم و اصلا فحاشی نکرده ام و شهود بنده حاضر هستند در دادگاه شهادت دهند که بنده فقط به او سیلی زدم. می خواستم بدونم معمولا چه حکمی برای این گونه جرائم صادر می شود و آیا در صورت عدم رضایت شاکی حتی با پرداخت دیه به زندان خواهم رفت ؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام معمولا دیه صادر میشود ولی برای توهین بستگی به روند پرونده دارد