مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کپی مدارک

با سلام. من هفته گذشته کپی شناسنامه و رسید کارت ملی و کپی دیپلم رو به فردی دادم که قرار شد در بانک استخدام شوم. الان نگران هستم. ایشون میتواند از اون ها سوء استفاده کند؟ اگر بله در چه حد؟ باید چی کار کنم؟ ممنون میشوم زود جواب من رو بدهید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع مئتوانید هم از مشاوره حقوقی سایت استفاده نمائید و هم به شماره 09393050039 با واتساپ پیام دهید هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان است.

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با عرض سلام و ادب؛ اگر کپی مدارک شما برابر اصل هست جهت احتیاط رسیدی از گیرنده مدارک بگیرید اگر خیلی نگران هستید