مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کپی مدارک شناسایی

سلام.امروز از خودروی بنده کیفم سرقت شده، که توش فقط کپی شناسنامه و کارت ملی بنده و همچنین کپی شناسنامه و کارت ملی پدر بوده که البته شناسنامه به صورت تمام صفحات کپی شده بود سرقت شده..میخواستم بدونم که ممکنه از این طریق اتفاق بدی صورت بگیره یا اخاذی صورت بگیره؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه این مدارک در خودرو شما وجود داشته در صورت جلسه اعلام سرقت تمام موارد را اعلام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه هر چیزی امکان دارد ، بهتر است این مساله را به مراجع ذی صلاح گزارش دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله. اعلام مفقودی و تقاضای المثنی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ بنابراین لازم است نسبت به اخذ المثنی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر اتفاقی احتمال رخ دادن وجود دارد شما اعلام سرقت و آگهی نیز به نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت جلسه اعلام سرقت تمام موارد را اعلام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله محتمل است می توانید در دادسرا شکایت سرقت اسناد خود را بدهید