مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف منزل

سلام ... با توجه به اینکه همسر من بابت مهریه اقدام به توقیف منزل من نموده است ... و من نیز همان یک منزل را داشته و در ترهین بانک می‌باشد آیا میتوان از گزینه مستثنیات دین استفاده کرد و‌ منزل را رفع توقیف نمود ... لطفاً راهنمایی کنین که چه اقدامی باید انجام بدم .. لازم به ذکر هست که از طریق اداره ثبت اقدام شده است ... متشکرم

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

بله با استناد به مواد ایین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی و لازم الاجرا اگر مستسنیات دین باشد قابل فروش نیست ولی در صورتی که قیمت معمولی ومتعارف داشته باشد