مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام
اپارتمان ما 4 طبقه است
2 واحد حق پارکینگ دارند (سند)
یعنی یکی از واحد در اخر پارک میکند و دیگری جلوی اولی
و 4 انباری موجود در سمت راست پارکینگ ها
بسیاری از ساختمانهای 4 طبقه به این شکل میباشند

سوال اول؟؟
اگر مالکان داری حق پارکینگ با توافق یکدیگر و با فرض مزاحم نبودن برای استفاده از انباری واحد های دیگر بیش از دو ماشین در پارکینگ پارک کنند
ایا دو واحد دیگر حق اعتراض دارند یاخیر
سوال دوم ؟؟
چون هر 4 واحد انباری دارند اگر درب ورودی پارکینگ ریموت داشته باشند ایا واحد های دیگر میتوانند درخواست داشتن ریموت داشته باشند

سوال سوم؟؟
درب پارکینگ جای اویختن دو قفل دارد یکی کاملا دو لنگه را قفل میکند و دیگر اویز قفل فقط یک لنگه رو قفل میکند و لنگه دیگر ازاد است و به این طریق واحدهای دیگر فاقد پارکینگ امکان جابجایی اثاث را دارند
ایا مالکان دو پارکینگ میتوانند درب پارکینگ را از اویز دوم قفل بزنند و کلید ان را به دیگر واحد ها ندهند

سوال چهارم ؟؟
نظافت حیاط خلوت علی الظاهر فقط برای واحد طبقه اول امکان پذیر هست و از طرفی جزئی از مشاعات است و گاهی اوقات به سهوا یا عمدا اشغال هایی به داخل ان می افتد یا فضولات پرندگان خیلی زیاد است
الف)) ایا واحد طبقه اول میتواند با هزینه خودش سقفی بزند به نحوی که به ان اتاق گفته نشود و حتی هوا خور داشته باشد و به قولی حتی گربه نیز توان عبور داشته باشد
ب))ایا واحدهای دیگر میتوانند
درخواست رفع و برداشتن سقف ایجاد شده رو داشته باشند

پ)) ایا واحد اول میتواند طلب وجه کند از دیگران چون مشاع است

ت)) ایا واحد اول میتواند بگوید چون مشاع است و دیگران اهمیتی نمیدهند پس من هم در مشاعات دیگر همکاری نمیکنم

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

نظریه مشورتی
ومشاوره ای که پیرامون سوالات خواستید پاسخ د رخصوص سوال اول چنانچه پارک 2 ماشین در پارکینگ اختصاصی خود مانعی برای تردد سایر مالکین ایجاد نکند و سبب مزاحمت آنها نگردد منعی ندارد.در خصوص سوال دوم اگر صاحبان انباری برای ورود به انباری مجبور به عبور از پارکینگ باشند بله می‌توانند با هزینه خود ریموت درب را داشته باشند مگر اینکه راه دیگری برای ورود به انباری وحمل ونقل وسایل آنها وجود داشته باشد.در خصوص سوال سوم چون بعضا حمل ونقل وسایل به انباری نیاز به تردد وسایل نقلیه دارد بقیه مالکین نمیتواند مانع تردد به انباری بشوند اما این تردد نباید سبب مزاحمت برای پارکینگ بشود.در خصوص سوال چهارم چون حیاط خلوت جزء مشاعات است متعلق به همه مالکین است مخارج نظافت هم با همه است، کسی نمیتواند استفاده اختصاصی از آن بنماید یا بدون اجازه بقیه بر روی آن سقف بزند.