مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام وقت بخیر
ببخشید در مورد پارکینگ مزاحم و تردد سایر خودروها از این مسیر در طی شبانه روز طبق قانون ساعات خاصی ملاک قرارداده شده یا هر زمان از شبانه روز سایر خودروها میتوانند درخواست جابجایی خودرو مزاحم داشته و تردد داشته باشند.
ممنون از راهنمای شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پارک مزاحم در هر زمان و ساعتی قابل اجرا است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام مالک پارکینگ مزاحم باید در صورت درخواست همسایه‌ها در هر ساعت از شبانه روز که هست، ماشین خود را جا به جا نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

چنین موردی که شما می‌فرماید در عمل ممکن نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید،ضمن اینکه در قانون تصریحی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در هر زمان. بهتر است توافق نمایید