مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام ، واحدی دارم که پارکینگ جلویی ما مزاحم عبور و مرور ما میشود ولی در سند قید نشده و این آقا تحت هیچ شرایطی همکاری نمیکنه و ما چند بار به زور 110 مجبورش کردیم ماشین رو جابه جا کنه که در نهایت بعد از چند بار 110 هم به ما گفت ماشینتو بزار بیرون
حالا میخوام بدونم برای شکایت ، من باید نسبت به تمام اهالی ساختمان شکایت کنم که سندهامون تصحیح بشه یا فقط از واحدی که دارای پارکینگ مزاحم هست ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی سند شما است از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر در اسناد ملک شما پارکینگ دارید و واحد مزاحم هم همینطور باید بررسی شود این مزاحمت چرا اتفاق می افتد اگر ناشی از اهمال طرف در پارک خودرو باشد قابلیت پیگیری دارد علیه ایشان اما اگر اشکال از سند و طراحی پارکینگ ها باشد مساله کمی سخت میشود جهت بررسی و توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. ابتدا باید معلوم بشود که علت مزاحمت چه چیز میباشد آیا به علت نحوه پارک کردن خودرو ها است یا به علت طراحی پارکینگ ها
است
بهتر است ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید و در صورت مجلس تفکیکی ، جا نمایی پارکینگ مشخص بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر هردو در سند پارکینگ درج شده باید دید علت مزاحمت چه می باشد صورتمجلس تفکیکی را ملاحظه نمایید سپس بر مبنای آن اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشخص کنید که ایا در سند ایشان پارکینک مزاحم هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید شماره پارکینگها با صورتمجلس تفکیکی مطابقت داشته باشد همگی اعلام کنند اشتباه یا مغرض مشخص میشود.آنگاه میتوانید در صورت عدم همکاری شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صورت مجلس تفکیکی باید بررسی شود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صورتمجلس تفکیکی باید بررسی شود