مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شدن از طرف مامور نیروی انتظامی

سلام
من توسط یه مامور گشت نیروی انتظامی بعد از اینکه خودروی بنده را گشت و من علت را جویا شدم سه بار مرا تهدید کرد یک بار به گزارش تمرد، یکبار گفت مثل فلان شخص برایت پرونده درست میکنم، یکبار هم گفت در صورتی که در شهرتان به ماموریت خود ادامه دهم برایت دردسر درست میکنم، من در دادسرای نظامی شکایت شکایتی با موضوع بازرسی خودرو شخصی، عدم تفهیم اتهام تهدید به پرونده سازی و ادعای حیثیت کردم، پرونده در حال تکمیل میباشد، مجازات ایشان حداقل چی میتونه باشه.
برای اثبات ادعای خودم شاهد دارم ب هعلاوه 8 دقیقه فیلم ما در حال گرفتن فیلم بودیم که توقف کردن کنارمون در ضمن مامور منو کاملا میشناخت و یکبار هم منو دوستمو به اتهام حمل مواد مخدر متوقف کرد که گفت دستور قضایی دارم در صورتی که چنین ادعایی کذب بود که قضیه طولانی و و درخور اینجا نمیباشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر در دادسرای انتظامی شکایتی مطرح شده باشد رسیدگی می شود و مجازات ها بر اساس تخلف های انتظامی درجات مختلفی دارند بسته به تشخیص قضات محترم حداقل نمیزان مجازات انتظامی برای آن مامور اخطار و توبیخ است