مشاوره حقوقی رایگان - ديه

وقت بخير. حدود 4ماه پيش تصادف كردم از عرض خيابان و از محل خطكشی عابر رد ميشدم كه تاكسی به من زد تمامی كارهای مربوط به پزشك قانونی انجام شد معاينه دوم نيز انجام شد و پرونده به گفته پزشك قانونی بسته شد. نتيجه پزشك قانونی دررفتگی استخوان دنبالچه و شكستگی استخوان خاجی و همچنين كبودی ناحيه ضرب ديده ذكر شد آيا حدود ميزان ديه و همچنين حدود اجرايی شدن زمان پرداخت را ميتوانيد اعلام كنيد و اينكه از راننده تاكسی گرفته ميشود و يا از بيمه او؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود تعیین دیه با پزشکی قانونی است ولی در خصوص اخذ دیه اگر خودرو بیمه داشته باشد از بیمه در غیر این صورت خود راننده باید پرداخت کند