مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی ماشین مورد دار

با سلام و خسته نباشید.
درصورتی که ماشینی را بصورت وکالتی از شخصی خریداری کرده باشم که خود فرد سند قطعی ماشین را قبلا بنام خودش نزده باشد و در حال حاضر نیز ایران نباشد و متوجه شوم که ماشینی که به من فروخته شده توسط فروشنده تعویض شده، یعنی ماشین دیگری را با شماره شاسی ماشینی که خودش از فروشنده ی قبلی خریده بوده تعویض کرده و پلاک اون را رویش زده و به من وکالتی فروخته.
1. در این شرایط برای من از لحاظ حقوقی چه مشکلاتی ایجاد میشود؟
2. در صورتی که حتی در زمان تعویض پلاک بنامم اگر حتی کارشناسان متوجه نشوند هم مشکلی برای من ایجاد میشود از لحاظ حقوقی؟
3. برای فروشنده چه مشکلات حقوقی ایجاد میشود در حالی که اصلا ایران هم نباشند.
4. و به چه صورت و در چه قالبی میشود درصورت نیاز از ایشون شکایت کرد و چه حکمی براش میاد؟؟
ممنون میشم از پاسخگویی دقیقتون.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

١و٢-بله
حتما بايد از فروشنده شكايت كنيد ولو اينكه ايران نباشد در غير اينصورت براي شما تبعات دارد