مشاوره حقوقی رایگان - الزام بازگرداندن فرزند توسط مادر یا شخص ثالث؟!

سلام، پدری هستم که حضانت دو فرزندم با منه، جدا شدم. همسر سابقم 48 ساعت آخر هفته حق ملاقات داره. طبق حکم دادگاه محل تحویل فرزندان در بهزیستی محل تعیین شده.
سوالم اینجاست که همسر سابقم می تونه هنگام تحویل گرفتن بچه ها یا هنگام استرداد بچه ها ، شخص دیگری را غیر از خودش همراه بچه ها بفرسته ؟! مثلا پدربزرگ بچه ها بیاد ببرتشون ( هنگام تحویل از من ) ! آیا الزام قانونی در این مورد وجود دارد که خود شخص مادر باید بچه را تحویل بگیرد و خودش هم برشون گردونه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت اختلاف دادگاه صادر کننده رای تعیین کننده میباشد