مشاوره حقوقی رایگان - وام بنیاد مسکن روستایی

سلام.. پدرم وام به مبلغ 12.500 و خواهرم همین مبلغ وام بنیاد مسکن برای ساخت خانه دریافت کردند یعنی مجموعا 25 میلیون تومان.. میخواستم بپرسم ساخت خونه تموم شده الان خواهرم سهمی داره از خونه یا نه .. یعنی میتونه ادعا کنه از راه قانونی که سه دنگ خونه سهم اونه؟؟ و آیا اگر من که برادرشم مبلغ وامش رو پرداخت کنم و اون یه امضا بزنه دیگه سهمی نداره؟؟ در ضمن زمین هم که قبلا به نام پدرم بوده که الان خونه ساخته شده

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

سوال شماکلی است،به هر حال خواهر سهیم است،شاید بین پدر و خواهر شما در مورد سهم توافقی صورت گرفته و اگر توافقی در بین نباشد به اندازه پولی که برای ساخت گذاشته شریک میباشد،و اگر شما به شرط رضایت خواهر وام رو پرداخت کنید شما هم به همین نسبت به سهیم هستید.