مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

با سلام اینجانب از سال 76تا88بمدت 12سال پرسنل رسمی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده ام که درسال 88بازخرید شده ام یکسال قبل را بازخرید شدنم بر اثر سانحه ای که در محل کارم افتاد از ناحیه پاشنه پا ارنج دست مصدوم شدم که کمیسیون پزشکی بنده را معلول حین خدمت معرفی و 25درصد از کار افتادگی حین خدمت شدم که غرامت آن را هم دریافت کردم الان بعد از چندسال نواحی آسیب دیده ام خیلی مرا اذیت کرده بطوری که قادر بکار سنگین و حتی راه رفتن زیاد نیستم و سرپاماندن درحد معمول برایم مشکل است لطفا راهنمایی کنید آیا میتوانم الان بعد از چند سال پیگیر پرونده ام بشویم یا حقوقی به بنده تعلق میگیرد یا نه ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .با عنایت به اینکه قبلا در خصوص صدمات وارده به شما کمیسیون پزشکی تشکیل و اعلام نظر کرده اند و شما نیز نسبت به آن اعتراضی نداشته اید و غرامت دریافت نموده اید.دیگر قابل پیگیری نیست