مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی شدن چک

مدیر عامل شرکتی بودم که در سال 93 یک فقره چک از دسته چک اون شرکت برگشت خورد.اگر در دادگاه چک وعده دار اعلام بشه و حقوقی بشه و بعد از اون مدیر عامل شرکت عوض بشه ایا در دادگاه حقوقی باز هم من باید جوابگو باشم یا مدیر عامل جدید؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وعده داربودن چک ربطی به پرونده حقوقی ندارد فقط قابل تعقیب کیفری نیست وباتوجه به اینکه درزمان صدورچک شما مدیرعامل بوده اید شما دربرابردارنده مسیولیت دارید وتغییر مدیرعامل های بعدی ربطی نداردمگراینکه عدم پرداخت بعلت رفتارمدیرعامل های بعدی بوده باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

صادر کننده چک و شرکت متضامنا مسولیت مدنی دارند و مدیر عامل جدید مسولیتی ندارد