مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

من و همسرم 3سال باهم دوست بودیم و ایشون گفتن من شرایطشو ندارم کi بیام خواستگاری و از من رابطه جنسی کامل خواستن من هم بخاطر اینکه از دستش ندم قبول کردم. ایشون بعد از سه سال دوستی اومدن خواستگاری و ما سال 96 عقد کردیم و الان 20 ماهه کi ازدواج کردیم . تو این دوران هم خیانت دیدم هم دست بزن دارن هم فحاشی و من واقعا نمیتونم ادامه بدم . الان میگن اگه مهریتو بذاری اجرا من سر بکارت شکایت میکنم هم آبروت میره هم مهر بهت تعلق نمیگیره . ایا پزشکی قانونی زمان درست ازاله بکارت رو تشخیص میدن و در این صورت مهریه به من تعلق نمیگیره ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

تاریخ دقیق ازاله بکارت در مورد شما با توجه به اینکه زمان زیادی گذشته قابل تعیین و تشخیص نیست
در هر صورتی مهریه به زن تعلق میگیرد.نگران نباشید