مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مراجعه به پزشکی قانونی برای گرفتن زمان حدودی پارگی پرده بکارت

با سلام من بیشتر از سه سال هست که با همسرم عقد کردم و با هم زندگی میکنیم و چون قبل از ازدواج هم با هم دوست بودیم به درخواست همسرم گواهی سلامت نگرفتم چون ایشون به من اعتماد کامل داشت ولی الان به خاطر یکسری مسائل از طرف مادر شوهرم میخوام اقدام به گرفتن زمان حدودی پارگی پرده بکارت. چون پرده بکارت من ارتجاعی بوده و من هیچ گونه خونریزی نداشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید که مراحل مراجعه به پزشکی قانونی برای گرفتن زمان حدودی به چه شکل هست و در چه مدت زمانی انجام میشود. سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پزشک متخصص زنان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از گذشت سه سال از زمان نکاح ، امکان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای مراجعه از طریق پزشکی قانونی باید حتماً شکایت صورت گیرد می توانید به دکتر زنان بیرون مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از گذشت 3 سال متاسفانه امکان ندارد