مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز مرد متاهل به دختر مجرد باکره

سلام اگر 6ماه از تجاوز به یک دختر باکره گذشته باشه و بعد از اون دختر تو این 6 ماه با شخص دیگه ای رابطه نداشته،باز هم امکانش هست که گواهی پزشکی قانونی نشان بده که پرده بکارتش حدودا در چه تاریخی توسط چه کسی آسیب دیده؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعید است بعد این همه مدت راه به جایی ببره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید و توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد
و توسط مرجع قضایی اثبات میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تاریخ آسیب به صورت حدودی قابل تعیین است ولی فاعل خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما شکایت کنید
تجاوز مشخص می شود اما اینکه توسط چه کسی این اتفاق رخ داده متاسفانه خیر ولی با توجه به امارات دیگر می توان استناد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینکه بکارت در چه تاریخی از بین رفته به صورت تقریبی قابل تشخیص است
ولی اینکه توسط چه کسی از بین رفته است قابل تشخیص نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طرح شکایت نمایید و پزشکی قانونی تنها دلیل اثبات جرم نمی باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربر گرامي
با رضايت و گذشت شما در اين مدت اثبات عنف و عدوان مشكل بنظر مي رسد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شکایت نمایید ، توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تاریخ حدودی ازاله بکارت مشخص می شود ولی فاعل غیر قابل تشخیص است مگر اینکه با دلایل دیگر ادعای خود را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شوربختانه به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر دیگر دلایل و قرائن اثبات کننده باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما اگر خودش رضایت به نزدیکی داده بی فایده است. تجاوز یعنی با زور و عنف نزدیکی انجام شده باشه یا دختر کودک بوده باشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به گذشت زمان خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توسط چه کسی خیر ولی تاریخ ممکن است