مشاوره حقوقی رایگان - انحصار و وراثت

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

پدر بنده عضو یک خانواده هفت نفره بوده که تمامی آنها به جز پدر بنده فوت شدند. یکی از خواهران پدرم تا زمان فوتشان ازدواج نکردند و فرزندی نداشتند. یک ملک مسکونی، یک ماشین و یک سری اموال جزئی از اموال ایشان میباشد. ملک مسکونی دارای سند رسمی نیست و تنها به صورت قولنامه ای به نام ایشان شده است. یکی از اعضای فامیل ملک ایشان را به صورت غیرقانونی به شخص دیگری فروخته اند. پدر بنده برای انحصار و وراثت اقدام کردند. حال سوال های بنده این است:

1. با توجه به اینکه هیچ گونه مدرکی از آن منزل مسکونی در دست پدر بنده نیست، آیا اقدام های ایشان به جایی میرسد؟

2. آیا ایشان برای انحصار وراثت نیاز به گواهی اثبات کننده خواهر و برادری دارند؟ و یا وجود شناسنامه خود ایشان و متوفی کافی میباشد؟

3. آیا نیاز به شناسنامه پدر و مادر آنها نیز می باشد؟

مورد دوم این است که با توجه به اینکه خواهر پدرم ازدواج نکرده بودند و حقوق بازنشستگی مادرشان را دریافت می کردند، آیا اکنون که فوت کرده‌اند، بنده به عنوان برادر زاده ایشان که هنوز ازدواج نکرده ام می‌توانم برای این رو به بازنشستگی درخواست انحصار و وراثت دهم؟ اصلاً این حقوق به بنده به ارث میرسد؟

مورد سوم این است که با توجه به اینکه محل اقامت متوفی در شهرستان شهریار استان تهران بوده است، آیا برای مراحل قانونی باید به شورای حل اختلاف آن محل مراجعه کرد و یا از هر یک از مراکز مشابه در خود شهر تهران هم می‌توان اقدام کرد؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

محل فوت متوفی و آخرین محل اقامت هر کجا بوده از آنجا می توان انحصار وراثت انجام داد وبرای سوالات بعدی تماس بگیرید .