مشاوره حقوقی رایگان - ملک سنددار

باسلام ملکی سنددار که قبلا کشاورزی یا باغی بوده است و داخل محدوده شهری شده است شهرداری خیابان کشی نموده است و از زمین که حدود 500 متربوده است و حدود 200 متر آن در خیابان کشی افتاده است آیا شهرداری میتواند درمقابل مقدار زمین تصرف نموده برای خیابان کشی پولی یا پوئنی ندهد یا باید حقوق مالک را پرداخت نماید. چون شهرداری میگوید می تواند در قبال خیابان کشی زمین های بالای 500 را تا40 درصد تصرف کند بدون هیچ گونه پرداخت حق و حقوقاتی، باتشکر خدانگهدارتان

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .با عنایت به اینکه شما دارای سند میباشد و از نظر قانون مالکیت افراد باید محترم شمرده شود شهرداری و یا هیچ ارگان دیگری حق تصرف ندارد و شما میتوانید قیمت ملک را با جلب نظر کارشناس مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله شهرداری می تواند طبق ماده 101 قانون شهرداری‌ها بخشی از زمین را بابت معابر و بخشی را بابت سراته دریافت کند باید دید آیا مورد شما مشمول آن می شود یا خیر