مشاوره حقوقی رایگان - ترتیب ارجاع کارشناسی تصادفات

آیا دریک پرونده تصادف که کارشناس ارشد تصادفات پلیس راهور در پارکینگ کارشناسی می کند بعد از آن شاکی به نظریه کارشناس اعتراض می نماید و دادیار برای بار دوم کارشناسی به هییت سه نفره کارشناسان ارجاع نمی دهد و به کارشناس عالی تصادفات ارجاع می دهد که کارشناس رسمی دادگستری نیز نیست آیا این ترتیب ارجاع درست است یا باید به کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع می داد و اگر ترتیب کارشناسی درست نباشد آیا قاضی دادگاه بدوی و تجدید نظر می توانند بر مبنای گزارش دوم کارشناسی رای محکومیت پرداخت دیه صادر نمایند ممنون

پاسخ ها :

سعيد  جواهري محلي

جناب آقای سعيد جواهري محلي :

ارجاع به هیات 3 نفره کارشناسان درست هست و ارجاع به کارشناس عالی تصادفات بعد از اعتراض شما به نظر کارشناس اولی بنظر وجاهت ندارد و قابل ترتیب اثر نیست ضمن اینکه برابر قانون نظریه کارشناسی طریقیت دارد و موضوعیت ندارد یعنی پذیرش یا عدم پذیرش آن با دادگاه است و فی الواقع چنانچه با اوضاع و احوال محقق و معلوم در عالم خارج مطابقت نداشته باشد بدان توجهی نمیشود