مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام درتصادفی که برای من اتفاق افتاده خسارت ماشین بنده که زیان دیده هستم حدودا300 میلیون براوردشده البته خود مقصر تقاضای کارشناس داده بود الان از شورای حل اختلاف ابلاغیه امده که 1/200هزارتومن بریزم به حساب دادگستری ایا نیاز هست که من هم تقاضای کارشناس بدم ودوما طبق قانون خسارت های بالای 30 میلیون به دادگاه ارجاع میشه لطفا راهنمایی بفرمایید .باکمال تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبلغ کمتر از بیست میلیون در شورای حل اختلاف رسیدگی می شود.
شما می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نظریه کارشناس را قبول ندارید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا بیست تومان در صلاحیت شورایت و اگر شما اعتراضی به نظریه کارشناسی ندارید لازم نیست تقاضای کارشناسی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ولی اگر شما به نظریه کارشناس اعتراض دارید باید در ظرف 7 روز
از ابلاغ ، اعتراض خود را مطرح نمایید

حتما مبلغ را واریز نمایید
و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،نسبت به نظر کارشناس اگر اعتراض داشتید می توانید در وقت مقرر اعتراض خود را اعلام تا به کارشناس سه نفره ارجاع شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نظریه کارشناس را قبول ندارید اعتراض کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علت ابلاغیه چیست؟
خواسته های بالای 20 میلیون تومان در دادگاه رسیدگی میشود.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

هزینه را واریز نماید ؛ اگر براورد خسارتی شما بیش از مبلغ کارشناسی شده است ؛ به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در صورتی که به مبلغ کارشناسی اعتراض دارید درخواست خود را بدهید تا مجدد کارشناسی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت قبول نداشتن نظر کارشناس اعتراض کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... چون متقاضی کارشناسی نبودید، پرداخت حق الزحمه بر عهده طرف دعوی می باشد. بله پرونده با صدور قرار عدم صلاحیت به دادگاه حقوقی صالح ارجاع می گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

احتمالا تامین دلیل بوده که به شورا ارسال شده.قسمت دوم خیر

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید . پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

تحقیق کنید ببینید هزینه دادرسی یا ...

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام چنانچه نظریه کارشناسی از میزان خسارت وارده به ماشین کمتر در نظر گرفته شده می توانید اعتراض نمایید تا عیات کارشناسی ارجاع شود

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .قرار تامین دلیل در شورای حل اختلاف بدون میزان خسارت رسیدگی میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مبلغ کمتر از بیست میلیون تومان
در شورای حل اختلاف بررسی میشود در صورتی که نظریه کارشناس را قبول ندارید میتوانید اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار تامین دلیل گویا به منصه ظهور رسیده است و در قرار تامین دلیل بطور کلی در حوزه صلاحیت شورای حل اختلاف است. وانگهی هزینه کارشناسی بر عهده شخص متقاضی است اما در صورت پرداخت از جانب شما، در انتهای دادرسی در قالب خسارات مربوط به دادرسی می‌توانید دریافت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

بهتر است با توجه به ابلاغیه ای که از شورای حل اختلاف دریافت کرده‌اید در خصوص روند پرونده و حقوق و تعهدات شما به عنوان متضرر اطلاعاتی دریافت کنید. می‌تواند در خصوص تعیین مبلغ خسارت و اعتراض به ابلاغیه ارائه شده توسط شورای حل اختلاف به شما راهنمایی کند.
در این مورد، اگر شما تمایل دارید که تقاضای کارشناس بدهید،. همچنین، در صورتی که خسارت وارده به شما بیشتر از 20 میلیون تومان باشد، پرونده به دادگاه ارجاع می‌شود
لازم به ذکر است که ارائه مدارک و شواهد مربوط به زیان و خسارت وارده به شما بسیار مهم است.