مشاوره حقوقی رایگان - بازبینی پرونده کارشناسی تصادف

سلام
بنده توی تصادف
50 درصد بخاطر سرعت زیاد مقصر شناخته شدم (من عکس از وسیله‌م دارم که صدمه در خصوص سرعت زیاد ندیده )
و 50درصد راننده دوم بخاطر رانندگی در خلاف جهت
کارشناسی اولیه رای داده بود که برخوردی نداشتم با این که 3 شاهد محل حادثه بودن رو برده بودم
هییت 3 نفره و 5 نفره هر دو یه متن کپی کردن بخاطر مشکلات مالی به رای هیئت 5 نفره اعتراض نزدم
هر دو وسیله موتورسیکلت بدون بیمه

من الان 50 درصد دیه بهم تعلق گرفته
که تا قبل از سال قراره صندوق بده

الان بعد از یکسال میتونم درخواست بازبینی پرونده رو بدم؟!
حداقل درصد مقصر بودن خودم رو کم کنم چون تو مسیر مستقیم سمت مجاز در حال رانندگی بودم و راننده دوم تغیر مسیر ناگهانی داده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همان زمان به نظریه اعتراضی نکرده اید نمیتوانید . مگر انکه از مدت کارشناسی شش ماه سپری شده باشد که این موضوع قابل بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باعنایت به اتمام مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی و قطعیت دادنامه صادره خیر این امر امکان پذیر نمی باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به نظریه اعتراض نکردید بی فایده است ولی هر وقت بخواهی میتوانی پرونده را مطالعه کنی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین مقصر با کارشناس است و شما میتوانید اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر رای قطعی صادر شده خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست کارشناسان متخصص در این خصوص اظهار نظر کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ملاک‌ نظر کارشناس است اگر اعتراض داشتید می بایست در مهلت مقرر به نظر هیئت کارشناسی اعتراض میزدید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام با توجه به این که به نظریه هیئت 5 نفره اعتراض ننموده اید و مصون از اعتراض باقی مانده است و این که اگر حکم قطعی صادر شده است و اعتراض نکرده آید . بعید است اقدامی متصور باشد . لیکن اگر مدرک جدیدی بر بی گناهی خود بدست آورده آید و حکم قطعی کیفری است شاید بتوانید از طریق اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور تقاضای رسیدگی مجدد نمایید. در ضمن باید به میزان دیه هم توجه فرمایید. اگر حکم شما حقوقی است اعاده دادرسی را با توجه به مدرک جدید و مکتوم بودن آن به شعبه صادر کننده حکم قطعی تقدیم نمایید . توجه داشته باشید در این قسمت مدرک مکتوم که بدست آورده اید نباید 20 از از آن گذشته باشد یعنی از زمانی که مدرک جدید را بدست آورده اید قبل از اتمام 20 روز باید اعاده دادرسی را تقدیم نمایید و اثبات کنید مدرک جدید مکتوم بوده و در دسترس شما نبوده است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ملاک‌ نظر کارشناس است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر کارشناس راهور ملاک است هرچند که این نظر قابل اعتراض نیز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر رای قطعی صادر شده باشد امکان پیگیری دوباره وجود نخواهد داشت مگر در موارد خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این امر امکان پذیر نمی باشد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله اگه کارشناس بتونه تشخیص بده میتونین طرح دعوا کنین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مهلت اعتراض شما تمام شده است نمی توانید مجددا درخواستی داشته باشید اما در حالت کلی اگر منظورتان از بازبینی دسترسی به اوراق پرونده تان است منعی ندارد هر موقعی بخواهید می توانید درخواست مطالعه و اخذ کپی از اوراق پرونده تان را داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.